Håber I alle har haft en dejlig jul, jeg har nydt helligdagene i fulde drag og fået de bedste gaver, deriblandt denne strik af min mand, som er helt magen til den, jeg har i grøn fra Aiayu. Jeg var heldig selv at finde den sat ned med 25 % og endnu mere heldig at min mand ville give mig den. Bar den 2. juledag til julefrokost med svigerfamilien og er sikker på at den og jeg nok skal blive fine venner. Med sin fine sarte rosa, er den også fin til foråret og så er den så blød, som jeg ved ikke hvad, fordi det er 100 % cashmere. Bukserne er fra Sportmax og favoritterne og støvlerne er også et hit. Faktisk så meget et hit at jeg netop har klikket et par mere hjem, så jeg har et par i reserve. Det er ikke ægte skind, så de vil måske blive hurtigere grimme og de var desuden sat ned til kun 22 pund lige her.