På denne lillejuleaften drømmer om nedenstående sager; et sort outfit tilsat lidt splash af farver i form af den smukke poncho fra Esprit som er perfekt til at forlænge skindjakkesæsonen, især nu hvor vintervejret lader vente på sig. Jeg kan godt lide at den ikke er så lang nu når jeg ikke kan prale af at være den højeste med mine 165 cm. Desuden er jeg ret pjattet med farverne og jeg ved, der venter mig en julegave en lignende farve. Indenunder er der Isabel Marant skindjakken som jeg har ønsket mig i flere år, må vist snart igang med at spare op til den. Indenunder igen er der endnu en Isabel Marant sag, nemlig den fine beige/lysegrå sweatshirt, der leder mig hen på lysere tider og forår. Bukserne er sørme også fra Isabel Marant og jeg ligger totalt på lur, når udsalget starter i håb om at få fingrene i dem. Jeg tilsætter outfit lidt blå deltaljer i form af de mega cool blå støvler fra Acne Studios, som jeg er head over heels forelsket i, ville ønske at jeg kunne tillade mig at gå på sådanne hæle til hverdag. Det blå tørklæde er fra Lala Berlin og hvis jeg skulle eje et sådan cashmere tørklæde, så skal det altså være blå, bare for at skille sig lidt ud fra mængden af de mange Lala Berlin-tørklæde-ejere. De sorte fingervanter fra Wuth er det praktiske valg, omend nødvendigt, når man som jeg enten venter på bus eller cykler til og fra arbejde og vuggestue.