Jeg er så småt ved at have mine juleønsker på plads til både jeg selv og August og der er ikke så mange i år for knægten har det meste og har jo også snart fødselsdag, hvor der skal gemmes lidt ønsker til. Han rykker på et større værelse i det nye år og derfor bærer ønskerne præg deraf. Dog er også lidt praktiske gaver på listen, såsom nyt tøj og nye futsko til vuggestuen. Jeg har et barn som har gået meget sent og derfor skal de være lette og støtte godt om foden.

Jeg har fundet de fineste i læder fra Pom d’Api hos Luksusbaby, som er en af mine yndlings-webshop, når jeg skal handle til A. Heldigvis for mig er det et Aalborg firma og de er ved at lægge hånd på deres showroom, hvor det også er muligt at købe varerne.

Udover de fine futsko fra Pom d’Api har de også varemærker som Fub, Mini Rodini, Soft Gallery, Design Letters, By Nord og Konges sløjd indenfor kategorierne tøj, sko, men også ting til dit gulds værelse.

 Lego storage opbevaring i grå, hvid og sort – Nanuk lampe fra Mr. Maria – Brio togbane