…til jul inklusiv det firbenede barn vi har herhjemme, aka Anton. Han har den grimmeste og klammeste kurve hundekurv med gamle tæpper i som bare ikke passer til vores hus og manden insisterer på at han skal have en kurv i vores pæne køkkenalrum. Jeg har derfor bestemt for at et kompromis må være på sin plads, nemlig at vi køber en ny kurv til ham, som er mere passende og samtidig selvfølgelig er god og blød til vores store dejlige hunni.

Jeg har været en tur forbi Hest&co som navnet antyder sælger ting og sager til folk med interesse eller ejerskab i heste, såsom sadler, fode og ridetøj, men de har altså en lille kategori til os med hunde, hvor jeg også har fundet kurven her, som jeg synes er fin og tilpas neutral, men også blød til Anton at slænge sig i.

Hest&co har fysisk butik på 300 kvm beliggende i Humlebæk i Nordsjælland og her tilbyder de varer fra en bred vifte af kendte mærker. Desuden forsøger de at finde produkter du ikke finde alle andre steder. Som et plus kan du regne med at varerne er på lager når du bestiller dem, for varer der er udsolgt bliver automatisk fjernet fra webshoppen og du undgår derved at blive skuffet, når du når frem til køb. Du kan få leveret til døren for en pris helt ned til 40 kr  og hvis du er i tvivl om julegaven, kan du nemt og enkelt på webshoppen købe gavekort og printe ud.