…Det oplever jeg faktisk at folk ret ofte bliver, når der er tale om mobilabonnementer og priserne og vilkårene heromkring. For nylig har både min mand og min svigermor skiftet selskab og især min mand sparede rigtigt mange penge efter at han i flere år(!!) havde betalt overpris for sit abonnement, fordi han ganske simpelt ikke havde sat sig ind i det og bare havde betalt måned efter måned.

Hos Zenji.dk får du et mobilabonnement, som er til at forstå. Du betaler en fast lav pris hver måned og for denne pris får du oveni et abonnement, som indeholder fri tale, fri SMS og MMS samt 4, 8 eller 16 GB data, andre lækre fordele, nemlig medlemsskab i Zenjis fordelsklub med rabatter, point og præmier. Hver måned får du nemlig 25, 50 eller 100 kr. point, som du kan bruge til en af deres mange gavekortpartnere, som for eksempel et gavekort til Baresso Coffee eller et til Matas, hvadenten du er til caféhygge uden at skulle bekymre dig om prisen eller muligheden for at forkæle dig selv eller en du har kær med lækre produkter.

Selvom Zenji er et relativt nyt og mindre selskab, behøver du ikke at være bange for at du ikke får kvalitet, for de bruger nemlig 3’s lynhurtige netværk og modsat andre teleselskaber betaler du ikke mere for 4G dækningen fordi den automatisk følger med i dit medlemskab.