min lille prut bliver så stor og selvstændig og er virkelig ikke en baby mere.. Jeg har en plan om at jeg snart vil introducere ham for en potte, he he lækker snak, men men sådan er livet (også) som mor. August er en lille forsigtig dreng og har været længe om at gå og derfor frygter jeg at han også bliver meget længe om at smide bleen og derfor skal han tidligt igang med at sidde på potten for at gøre den til en del af hans liv uden at gøre det til noget skræmmende. Udover det skal jeg have pottesæde til toilettet som næste skridt.

Hos amagerisenkram har blandt deres store udvalg af plastvarer fundet begge dele til en halvtredser stykket, hvilket nok må siges at være lidt billigere end hvis jeg skulle købe i Babysam eller lignende butikker. Udover deres udvalg bøjler, potter, plastbaljer og andre plastvarer, forhandler de også gryder, pander, glas, porcelæn og lyskæder til hjemmet. Webshoppen som er en del af større kæde af 5 fysiske butikker, et stort fjernlager har base på Amager og er ejet af Henrik Jørgensen. De sender gratis, hvis du handler for 500 kr eller derover, lover hurtig levering og 14 dages returret