…nye vaner, jeg har sagt det før, men altså vi vil gerne herhjemme starte på en sundere livstil med både sundere mad men især skrue op for aktivitetsniveauet. Nu når manden ikke længere træner fodbold og August efterhånden er så stor, kan vi nemmere komme afsted om aftenen eller i mit tilfælde om morgenen, når August er afleveret. Alligevel synes jeg engang imellem at det er svært at prioritere sig selv efter at vi har fået ham. Jeg har derfor nævnt for manden mere end en gang, om vi ikke skal trylle en af vores værelser om til et motionsrum med en cross-trainer og et løbebånd, så vi kan være sammen som familie og samtidig få motion.

Jeg har været en tur forbi Sagatrim og deres store udvalg af saunaer, dampbade og netop motionsudstyr. Her kan jeg finde fabriksnye modeller af de ting jeg gerne vil have og det til rigtigt gode konkurrencedygtige priser og hvis du finder et af deres produkter billigere et andet sted, har du mulighed for at sende dem en email med en prismatch anmodning

Webshoppen har 700 m2 udstillingslokale på Mileparken 30 i Herlev og her kan du prøve og sammenligne de fleste produkter inden du køber, men du har selvfølgelig mulighed for at købe via webshoppen og få leveret til din dør.