Vi er knap nået til ny sæson, før jeg synes at August mangler nyt kluns igen. Jeg nævner det ikke så ofte på bloggen, men efter at jeg er blevet mor, interesserer jeg mig af de samme grunde mere og mere for børnemode og ligesom til jeg selv, elsker jeg de lidt anderledes mærker til min søn. Popupshop er et af mine yndlingsmærker, elsker simpelthen deres cool print og de baggy bukser med stramme ben, ganske som jeg elsker stilen til mig selv. Jeg har derfor længe kredset om denne netop fra Popupshop.

Har fundet den her hos Dreamsforkids, som jeg før har handlet hos og som har et kæmpe udvalg af tøj, men også accessories, legetøj, sengetøj og uroer til din lille prinsesse eller prins og overvejer om det er nu, jeg skal klikke den hjem til ham. Jeg har iforvejen et par stykker af de heldragter og synes altså det er så dejligt nemt, praktisk og samtidig lunt og cool med sådan en dragt.

Webshoppen som har gratis og hurtig fragt, hvis du køber for over 500 kr, er startet af en familie på 5, som virkelig ved, hvad der rører sig, når det gælder børnemode, nemlig far Rasmus, mor Camilla, storebror Kian (5 år) lillesøster Alina (4 år) og lillabror Linus (1 år) og det bærer den lækre webshop virkelig også præg af, da du her kan finde alt det du mangler, også hvis du er nybegynder indenfor for det her “mor-barn ting” (he he)