Med under en måned til jul er jeg begyndt at skrive mine ønsker ned og en del af dem er boligønsker. Jeg har en del nye ønsker på sedlen, men der har også sneget sig en del gengangere ind, nemlig den fine Kartell lampe, som jeg har ønsket mig i flere år faktisk, men aldrig har fået købt og heller aldrig har fået, fordi manden rent ud sagt ikke deler min begejstring, men altså hvad ved han 🙂

Faktisk poppede ønsket om den igen op, da jeg var en tur forbi webshoppen Luksuslamper.dk som navnet antyder sælger luksuriøse lamper med mærker som blandt andet netop Kartell, Muuto, Le Klint, Normann Copenhagen og Tom Dixon, så er det lækre niveau ligesom lagt. Fordelen ved at handle her er bare at du kan købe de eksklusive lamper og samtidig ofte opnå rabatter på 10-30 %.

Webshoppen har lækkert showroom beliggende i Kbh, hvor du har mulighed for at finde netop din lampe, og det til den bedste pris, blandt deres udvalg som tæller over 3000 lamper, men hvis du vælger at bestille udelukkende via nettet, så er der gratis fragt, hurtig levering og hvis du køber julegaver så kan du nemt bytte helt indtil den 8. januar.