kommer varmen og selvom det ikke er meget vi har set til den, har der da været dage hvor temperaturen har været høj udenfor og dermed også tilsvarende høj indenfor. Med et nyt hus som er godt isoleret og holder godt på varmen og som indeholder mange vinduer gulv til loft, har der været dage især sidste år af gode grunde, hvor det nogen steder i huset har været ulideligt at være. På de dage og med et lille barn, kunne det have været helt fantastisk at have haft et klimaanlæg. Vi har, når vi er sydpå altid betalt for klimaanlæg på vores hotelværelse, som så kører når vi er ude på terassen så der er køligt til natten dog uden at være tændt hele natten for ikke at blive syg.

Xl-byg har blandt deres store udvalg også netop klima og varmeanlæg (hvis du omvendt skulle have det for koldt) som kan stå på gulvet eller hænge på væggen og endda kan styres selv når du ikke er hjemme nemt og bekvemt via mobiltelefonen. Læs mere her

Xl-byg holder deres fragtpriser nede fordi man får leveret sine varer, som er bestilt på nettet, til sin egen lokale butik og med mere end 250 butikker fordelt over tre lande, skulle det være muligt at finde en butik i nærheden af dig.