Som overskriften lyder så lærer jeg da noget hver dag både om livet, men også om ganske almindelige ting, såsom tingenes brug og jeg er for nylig blevet klogere på hvad der skal købes og IKKE købes, når vi en dag er så heldige at August bliver storebror. Jeg var nemlig for nylig inde i Babysam for at klage over vores hundedyre barnevogn, som vi egentlig har været glade for på trods af at den er megastor og vi faktisk har været nødt til at ny bil pga den(!!)

Jeg ville ønske at jeg dengang for godt halvandet år siden havde en kombivogn, som både er barnevogn, senere kan laves om til en klapvogn og hvor du kan sætte autostol ovenpå og det er virkelig et stort plus eftersom jeg har slidt og slæbt med baby og autostol flere gange i armene.

Vognen nedenunder som har et langt liggemål på hele 90 cm er fundet på webshoppen Kombivogn.dk som netop forhandler kombivogne men også barnevogne til fine priser. Se udvalget her

Kombivogn.dk er en nystartet webshop som har en mission om at vi som kunder kan få kombivogne og barnevogne i en god kvalitet, som er til at betale for menneskepenge, da de har erfaret at det har været en stor mangelvare her i DK. De henter derfor udenlandske mærker hjem, der leverer meget mere værdi for pengene.