Jeg ejer i forvejen de fine mor og far kopper fra Liebe, men da der jo også er kommet en dreng i familien, så skal min Liebe samling udvides til endnu et krup, nemlig med teksten dreng som vil gøre samlingen perfekt (indtil videre)

Den fine kop fra Liebe og et stort udvalg af øvrigt keramik derfra deriblandt fadene, som jeg også gerne vil eje, har jeg fundet hos Luksusbaby som er en af mine absolutte yndlingsbutikker, når jeg skal handle lækkert tøj og ting til A. Luksusbaby er iøvrigt beliggende i Aalborg og derfor en nordjysk butik, hvilket jo bare er en win win for en inkarneret nordjyde som jeg selv.

Udover Liebe forhandler Luksusbaby et hav af netop luksussager til dit guld og har varemærker såsom Marmar, Mini Rodini, Levis, Soft Gallery, Lala Berlin bare for at nævne et par stykker. Webshoppen har iøvrigt åbent for kundeservice fra 7-23, fri levering ved køb over 499 og de sender fra dag til dag også om søndagen, hvis du bestiller inden kl 19, hvilket må siges at være god service.