..en god kontorstol til mit kontor/krearum og har indtil nu brugt en stol fra spisebordet, som er vældig pæn dertil, men knap så praktisk, især når jeg sidder og syr i længere tid ved bordet eller maler og ordner perler, som jeg heldigvis har fået mere tid til igen, nu hvor A er blevet lidt ældre.

Jeg har derfor været en tur forbi Istol som er beliggende og har showroom i Roskilde og de har gjort det til en levevej at sælge eksklusive kontorstole både til virksomheder og private der ønsker bedre kvalitet end fx. i Jysk. De har især stor succes med deres ergonomiske kontorstole, for det unikke udvalg har fokus på at du får en god vare for de penge du spenderer, hvorfor de også er lidt dyrere end du ellers ser, men da de primært sælger online, så får du alligevel rigtig meget for pengene.

webshoppen leverer gratis indenfor 1-2 dage og som en ekstra god service, lover de 14 dages tilfredsgaranti, hvilket betyder at du kan levere stolen tilbage og det endda på deres regning, hvis du ikke er tilfreds.