..når det gælder computer-teknik.

Som jeg også har nævnt på Facebook, har min computer været hos PC-doktor siden i mandags, da den i weekenden valgte at spille meget smart og komme med en dum blå skærm hver gang jeg ville på internettet. Gode råd var dyre og da jeg absolut intet ved om computere, måtte jeg ty til professionel hjælp, som har kostet mig 800 kr, men nu virker min baby igen.

Netop det at jeg ikke har den fjerneste forstand på computere og brugen af forskellige programmer er en rigtig dårlig cocktail og jeg er derfor glad for at jeg tilhører et blogfællesskab hvor jeg kan få lidt hjælp. Alligevel vil jeg meget gerne have mere viden om brugen af min computer og f.eks et kursus i billedredigering eller hvordan jeg efterbehandler videoer. Netop det sidste har jeg fundet hos Jensens kurser lige her som tilbyder professionelle kurser i grafisk design indenfor mange forskellige områder, f.eks Adobe, WordPress, HTML, og også kurser i hvordan man kan bruge IPADs i undervisning. De lægger vægt på at hvert enkelt kursus ikke er overbooket og der derfor er tid og plads til at kunne give det bedst mulige hjælp, hvilket nok ville blive nødvendigt for mig (hmmm he he)

Kurserne gives i både Århus og KBH så der er mulighed for at næsten alle vil kunne komme afsted..