Jeg har nævnt det før jeg er altså opvokset som campingbarn, dvs at mine forældre hvert år rejste på camping med os og modsat så mange andre, så rejste vi Danmark rundt fremfor at drage sydpå som så mange andre gjorde og jo i høj grad stadig gør. Jeg ved at jeg aldrig bliver ejer af en campingvogn, men jeg skal ikke afvise at jeg engang får lyst til at låne mine forældres camping og drage rundt i landet sammen med min lille familie, ligesom at jeg elsker at komme på besøg hos mine forældre når de i foråret ligger fast på en camping i nærheden af hvor vi bor.

En anden dejlig camping i mit dejlige nordjylland er http://raabjergmilecamping.dk/ som er en plads beliggende i toppen af Nordjylland, midt i Danmarks skønne natur på Skagen odde og tæt ved Råbjerg Mile Der er rig mulighed for strandture da afstanden mellem Vesterhavet og Kattegat kun er 6 km og med kun 12 km til Skagen er der også rig mulighed for shopping og kulturelle muligheder (me like).

Campingpladsen er som så mange andre ejet og drevet af en hel familie, faktisk tre generationer idet både bedsteforældre, forældre og børn indgår i driften og ses dagligt og det afspejles også i aktiviteterne på pladsen, som både indbyder til børnefamilierne, men også seniorerne og derfor er det den ideelle plads til en campingferie for hele familien.