Jeg er slet slet ikke færdig med kimono trenden og i min søgen efter beklædningsdelen som er blevet så populær på no time, faldt jeg over dette smukke eksemplar hos Esprit.dk. Elsker printet, den lidt ekstra længde, som gør den brugbar til netop min garderobe med skinny bukser og midikjoler og ikke mindst farven. Den gør sig desuden perfekt til en gang mønstermix, som I jo ved at jeg stadig øver mig i at praktisere. Jeg har været rigtigt vovet og mikset den med et drømmekøb pt, nemlig de lækre leo-sandaler fra Iro, som jeg har fundet her. Toppen fra T by Alexander Wang jeg har sat dertil, ejer jeg i forvejen og med sit løse snit, gode længde og v-halsen, er den perfekt hertil. Clutchen fra Mulberry er også et item, som jeg i forvejen ejer og selvom den pt er for lille til at bruge som taske så længe jeg ofte har en lille gut med mig, som kræver vådservietter, figenstænger osv, så er den så fin og passer fint til boheme-looket på ønskeoutfittet her. Sidst men ikke mindst så faldt jeg over de lækre jeggins også hos Esprit, som til en forveksling ligner dem jeg elsker fra Black Swan men til halvdelen af deres pris. Tror hellere at jeg må prøve at klikke et par hjem, for sådan et par bukser er et musthave i min garderobe.

Det eneste som mangler på billedet er en kold Mokai og solskin, men det bliver er forhåbentligt noget af i morgen, hvor jeg går på en uges ferie 🙂

Bukser/Esprit – sandaler/Iro – kimono/Esprit – taske/Mulberry – Top/T by Alexander Wang