Jeg kæmper virkelig en kamp med at få sund og nærende kost indenbords når jeg er på job. Jeg har bare ikke hverken tid eller overskud pt til at lave en lækker og sund madpakke indeholdende salat og lækkert kød, men jeg elsker til gengæld at spise det, når jeg får det serveret. Igår var jeg sammen med en veninde som kunne fortælle om deres kantine på job og jeg er så misundelig over at kunne få serveret lækker mad uden at skulle bruge tid på at tilberede og forberede det herhjemme, tid som jeg hellere vil bruge på min dreng inden sengetid eller om morgenen.

Begejstringen over Frokost plus og deres koncept var derfor ret stor. De har gjort det til en levevej at levere mad til arbejdspladser af enhver slags og til en overkommelig pris og du kan vælge imellem alt fra det traditionelle køkken såsom boller i karry eller det mere eksotiske som thai mad og det alt sammen kan du få leveret til døren, hvis du bestiller til minimum 10 retter og på min arbejdsplads er det muligt da vi er en del, som deler samme mening som jeg selv. Se bare deres frokostbuffet i Århus hvor de udover i Stor København bringer mad ud. Nu mangler jeg bare at de bringer mad ud i Aalborg og omegn, for så ved jeg hvad jeg skal forelægge for mine kollegaer på næstkommende p-møde.