..og snask. Ja man skal vænne sig til at det sviner en hel del efter at August er begyndt at ville spise selv. Han har lige kværnet to skåle yoghurt og der var riiiimelig meget af den som ikke røg i munden. Jeg er ikke sart, men det er ikke alt hans tøj som holder til sådan en tur og samtidig skal han have lov til at prøve selv.

Jeg mangler derfor et hagesmækdragt så han kan få lov til at svine uden at mor får stress 🙂 Har fundet denne i fin blå fra webshoppen Babyhome.dk som navnet antyder sælger en lang række spændende produkter indenfor babyudstyr, børnetøj og legetøj, klik her for at se deres store udvalg

Med mærker som Gaia & KoBassonRecaro og Römer autostole,LamazeMe Too, BabyDan, SebraPom PomKids Up, Trille, Smallstuff og mange flere er der mulighed for at finde netop det du mangler til dit guld. Butikken som har fysisk butik i Esbjerg har et stort udvalg i babyprodukter til gode priser og både nye og brugte varer og med en leveringstid på kun 2 dage, 14 dages returret og kun 38 kr i porto er der mulighed for at lægge en del af sine penge her, når børnepengene ankommer om knap en måned.