Jeg har et projekt som jeg starter i sommerferien. Jeg har længe ønsket mig plantekasser som skal indeholde blomster, men også grøntsager, frugt og krydderurter som August og jeg kan gå og passe og spise af. Jeg har de bedste minder fra min egen barndom, hvor jeg gik og nipsede gulerødder, ærter og jordbær hjemme fra min mor og fars have og det skal min lille dreng have. Desuden er jeg slet ikke til store bede som skal passes helt vildt, så det her passer mig og mine knap så grønne planter fint.

Jeg har surfet rundt på nettet og været en tur forbi Byghjemme.dk Danmarks største online-byggefirma med hovedsæde i Brøndby, som sjovt nok handler med materialer til gør det selv kvinden eller manden. Byghjemme.dk tilbyder alle former for byggematerialer fra tagmaterialer, haveindretning, værktøj til isenkram til dem som gerne vil undgå at gå på byggemarkedet og oveni i købet til rigtigt gode priser. Du kan bestille online her og så pakkes og leveres det hele lige til døren indenfor 2 til 5 dage for en pris på 0-289 kr alt efter hvad du har bestilt.