Et outfit fra i dag, hvor jeg luftede min nye kjole fra Ganni, som jeg købte her selvom det egentlig var for koldt med bare ben og tæer. Jeg skulle en tur forbi Blokhus efter kjole til den heldige vinder af min giveaway fra Karina Degn og skulle i øvrigt købe en studentergave. De blå Kenzo espadrilles er også nye og købt på TS, men kan også købes her

Jeg har haft en dejlig weekend som har budt på rengøring, tøjvask, afslapning med mine dreng og ikke mindst polterabend for min kære veninde igennem de sidste 13 år. Som I måske kan se på IG, trodsede jeg min højdeskræk og tog en svævebane henover vand 26 meter oppe. Det var det fedeste jeg har prøvet og jeg er så klar til endnu en tur.

Ugen byder på to løb, et i morgen sammen med kollegaer og på søndag med min mand. Derudover skal jeg hygge med to veninder og bare nyde min lille dreng som nu endelig begynder at vise tegn på at gå. Han bliver så stor og mere og mere dejlig for hver dag der går.