Jeg har i mit hus mange flade som står tomme hen her over et år efter at vi flyttede ind og går lidt og tænker på om man skulle kaste sig ud i at tapetsere en enkelt væg i f.eks. soveværelset, som pt er det værelse som mangler det der ekstra.

Jeg har været en smut forbi Beckmann.dk hvor man i stor stil kan købe alt til den modige gør det selv kvinde eller mand som tør at kaste sig ud at male en væg, lave et stukloft, male sit hegn eller gyngestativ (som jeg forøvrigt jo også står overfor at skulle lige om snart) og sidst men ikke mindst fine tapeter og tilbehør hertil til enhver smag, værelse og pengepung. Her finder man virkelig alt slags tapet lige fra det meget enkle og stilfulde til det spraglede og retroagtige print, prøv bare at klik her for at se mere.

Beckmann er en kæde af farvehandlere med alt indenfor maling og tapet og du er dermed sikret en god kvalitet og kvalificeret rådgivning hvadenten du handler i en af deres 7 fysiske butikker eller som jeg har gjort, været på deres webshop.