Så meget som jeg elsker at handle på nettet, lige så meget elsker jeg at ture rundt i gågaderne og lure butikker og heldigvis ligger der efterhånden en del lækre fysiske butikker i Aalborg som jeg ynder at besøge når jeg begiver mig derind. Da jeg selv har stået i butik i en del år, er jeg nok også lidt kritisk når jeg handler og hvor det foregår. Jeg sætter stor pris på et personale som guider og hjælper mig hvis jeg har brug for det vel at mærke og som hilser når jeg kommer ind istedet for at de har travlt med at stå og snakke med hinanden eller at de bare står og måler en med øjnene.

En af de butikker som rummer alle de kvaliteter som jeg sætter pris på er Joan Kyneb. Som navnet antyder drives den af Joan som sætter pris på at hjælpe hver enkelt kunde i butikken. Butikken er i to etager og rummer mange lækre mærker som Barbaras Choice (som jeg fornylig benyttede mig af), Catwalk Junkie, Lee, Muubaa, Penelope, Nailstation, Anine Bing og mange flere. Butikken gennemgår i øvrigt en ændring i øjeblikket og får i den forbindelse mange nye mærker, som Day, Gestuz og Rabens Saloner som alle er blandt mærker som jeg elsker, så jeg glæder mig til de næste måneder.

Da jeg var i butikken for at tage billederne, røg der også lidt med hjem, som I får at se i næste indlæg 🙂

Et af mine yndlingsmærker indenfor neglelakker

Hygge i butikken

Et for mig ukendt mærke, Catwalk Junkie som laver de fedeste t-shirts og kjoler

 

Drømme stiletterne fra Penelope