August fik jo et fint gyngestativ forleden og en babygynge som jeg bruger flittigt nu, men meningen er at jeg inden længe vil købe en sansegynge til at bruge istedet for to små almindelig gynger. Vi har sådan en på mit job og børnene gynger mange af gangen eller ligger i den og hygger. Desuden styrker brugen af den barnets balance og koordination og derigennem indlæring og som en arbejdsskade og det en god en af slagsen, denne gang, er det derfor et must for mig at eje til min søn.

Jeg har fundet den rette på Sansegynge.dk som navnet antyder handler med netop det jeg vil have og de har et udvalg af gynger i både sort og rød og til indendørs og udendørs brug og ikke mindst forskellige accesories hertil, herunder det fineste telt til at putte udenpå en indendørs gynge eller pude til at lægge i bunden.

Sansegynge.dk er et lille firma, som kun handler med produkter som er fremstillet i lille Danmark, hvilket kun er ekstra plus og der er værnet og kvalitet og funktionalitet og de leverer hjem til din dør til kun 49 kr