Som jeg nævnte for et par uger siden, kæmper jeg i øjeblikket en kamp om at smide 5 kg til start og generelt bare blive mere sund indefra og ud og det helst indenfor de næste måneder. Jeg har meldt mig lidt løb rundt om i Nordjylland og vil derudover melde mig ind i den lokale forening, som tilbyder et abonnement med et miks af svømmehal, fitnessrum og forskellige hold. Jeg har desuden surfet lidt rundt efter webshops med forskellige produkter som måltidserstatninger, vitaminer og mineral-tilskud osv.

Linuspro har netop det og blandt andet træningstøj, drikkedunke, energidrikke og billig proteinpulver for at nævne en smule af det, de forhandler i deres fine webshop. Hos Linuspro er alt produceret i Danmark af ernæringseksperter og du er dermed sikret at du ikke fylder dig med kemikalier, hormoner og antibiotika, da der stilles høje krav og standarder til det her i DK til forskel for hvis du handler med visse andre producenter.

Virksomheden som er fra 2014 lover dig levering indenfor 24 timer, hurtig og kvalificeret svar på dine spørgsmål og gratis fragt ved køb over 500 kr.