Jeg og selvfølgelig August elsker Bobles legetøj og samlingen vokser støt. Vi bruger det herhjemme til at lege på men også i træningen om blandt andet at kunne rejse sig, gå og holde balancen. Jeg har indtil nu købt de fleste Bobles til August over nettet, da udvalget er størst herover fremfor fysisk butik i mit nærområde og jeg har allerede flere figurer på ønskesedlen som kunne gøre hans samling komplet.

Magasins webshop er et af stederne, hvor udvalget er stort og da de er gode til at give rabatter engang imellem, kunne det meget vel være her at jeg næste gang handler en til samlingen. Køb Bobles her

Jeg er især meget lun på deres tumlegynge, som er vist på billedet som skulle bruges indenfor på hans værelse. Han elsker sin gynge udenfor og derfor er det et oplagt valg. Magasin har en fast leveringspris på 25 kr og kan derfor med fordel benyttes, da enkelte figurer jo er store og derfor godt kan løbe en del op i pris fragtmæssigt Magasin sender indenfor 1-3 dage, der er 30 dages returret og du kan endda bytte dine varer købt på webshoppen i deres fysiske butikker.