Som jeg hintede om forleden, så shoppede jeg lidt i Aalborg og med hjem kom endelig jakken som jeg har sukket efter i godt en måned. (se bare min ønskecollage her) Jeg var så heldig at finde den inde hos Joan Kyneb som er en lækker butik beliggende midt i Aalborg og med sin to-etagers butik har Joan formået at skabe et lækkert univers for enhver fashionista. Jeg valgte den i den grå, da jeg tror at det er den farve jeg vil mest brugt også ind i efteråret. Jeg valgte den i en str m og kan have plads til en sweatshirt indenunder. Udover jakken kom også to fine lakker fra Appeal som er et mærke, jeg i forvejen ejer et par stykker fra.

Lige inden jeg gik ud spottede jeg noget hos Joan, som jeg også længe har sendt lange blikke efter, så lige om snart kommer jeg en smut forbi igen og tager kameraet med, så I der bor langt fra dobbelt A kan se hvad jeg mener 🙂