Jeg har nydt de sidste dage med at lave ikke ret meget andet end at hygge med familien og så shoppe lidt til huset, August og jeg selv og her er hvad det er blevet til. Både ting der ikke er sat ned og andre som ikke er det. Sager fra Youheshe, Zara og Asos: (min bestilling af Acne cardiganen er dog desværre ikke blevet bekræftet, så kryds lige fingre for at jeg fik fingre i den).

Jeg mangler et par lækre jeans og har hørt så meget godt om de her fra Asos. Cardigans kan man bare ikke få nok af og er vild med den lækre camel farvede fra Acne. Strikken fra Zara har et v bagpå så den går let ned over skuldrene. Desuden er den lækker oversized og farven har jeg i forvejen ikke mange sager i. De spidse heels vil være et godt supplement til mine andre heels og jeg håber at hælen ikke er for høj.

 

Heels/ Asossorte bukser/ Asos – Jeans/Asos – Strik/Zara