Kender du HeyMay? Webbutikken er en af de mange af sin slags på nettet som sælger lækre varer til dig og din bolig og med mærker såsom Normann CPH, Liebe, Ferm Living, Designletters, Anne Black, Happy lights og By Nord bare for at nævne et par enkelte. Se udvalget her

Butikken er startet af en lille flokdesignelskere som navnet antyder elsker maj måned og som har for øje at sælge funktionelt smukt design af høj kvalitet. De har et mål om at gøre det let for dig som kunde at vælge udfra det kæmpe udval, der findes og og finde frem til det bedste produkt for dig. Heymay har gratis levering ved køb over 399 og leverer til din dør indenfor 1-3 hverdage.

Fashionelskeren i mig, er efter at jeg fik mit nye hus, begyndt at bruge en del penge også på boligindretning og kan nu godt set det fede i at eje netop det lille fad eller den lækre lille lampe. Derfor er der også en del boligsager på min juleønskeseddel og blandt andet ønsker jeg netop det mellemstore fad fra Liebe, som ville passe perfekt ind til os, slikelskere som vi er i min lille familie.

indlægget er lavet i samarbejde med Haymay