Jeg klapper i mine små hænder over at en fin børnetøjsbutik er flyttet til min by og lækkert tøj til min lille A er tæt indenfor rækkevidde, skønt, farligt og ikke godt for min pengepung. Ikke desto mindre var jeg en smut forbi igår, fordi jeg skulle have en lille ekstra julegave til A og sikke da en festfyrværkeri af farver og lækre sager der møder mig i butikken, når jeg træder ind. Ditte som ejer butikken er selv mor til 4 (!!), jordemoder og ejer altså også Sally og Sørøveren, som normalt har til huse i Hune nær Blokhus. Som et forsøg er hun nu rykket til min hjemby og det er vi nogen der er meget glad for.

Jeg var kun i butikken i 10 minutter og i den tid, udvalgte jeg de første 10-15 ting jeg skal ind efter når børnepengene kommer på kontoen. Her er noget for enhver smag og pengepung og de små poder, store som små kan blive lækkert og smart klædt på. Her er mærker som Soft Gallery, Marmar, Hollys, Katvig, Danefæ osv og lækre sko, legetøj og tilbehør fra blandt Design letters, Angulus, Jellycat, Little Pieces mm.

Jer der ikke bor tæt på, behøver ikke at fortvivle, for butikken har også webshop lige her

De bukser skal August eje

Fine print på bodyer, hue osv

De brune New Balance står der helt sikkert August på.

Kæmpe udvalg af fodtøj også i størrelser mor her kan passe.

Toget her skal med hjem til Augusts første fødselsdag i februar

Sidst men ikke mindst.. det jeg kom for. En lille ræv fra Jellycat som ligger under træet til August