En af de mange glæder ved at have børn er at kunne dele glæden ved det magiske ved julen og derfor glæder jeg mig til at kunne julehygge med August lige om snart når juleferien er her. Selvom han er for lille til mange af de sjove små ting man kan gøre i julen, så er een ting sikkert. Knægten skal selvfølgelig forkæles med pakker fra mor og far.

Han har allerede vist stor interesse for musik men også dyr ligesom hans mor og far og derfor overvejer om han skal have en ekstra gave under træet iform af denne bondegård fra KREA som jeg har fundet hos Børnenes Kartel.

Jeg er stødt på den fine webshop før som er et sand mekka for børn og forældre som med sit unikke og meget store sortiment rammer plet med mange af de ting vi forældre eller vores børn ønsker sig indenfor legetøj men også indretning.

Butikken rummer udover KREA, også mærker som Barbapapa, Barbie, Jelly Cat, Hama, Moulin Roty for bare at nævne et par stykker. de har til huse i Herning, hvor de også har hele deres lager. Leveringen er hurtig, faktisk indenfor 1-3 dage hvis du ikke bor i nærheden. Hvis du derimod bor tæt på Herning, har de åbent for handlende på visse dage, hvor du har mulighed for at se alle deres fine sager live. 

Børnenes Kartell er selvfølgelig også på de sociale medier såsom Facebook, men også på Instagram er de meget aktive. Du kan kan finde mere info herom på deres webshop.

Indlægget er lavet i samarbejde med Børnenes Kartel