..lakker mod enden og jeg vil som mange andre bloggere kigge tilbage.

Personligt har året 2014 været mit værste og mit bedste år. I februar fik jeg kræften helt inde på livet da både min mor og svigerinde fik det konstateret indenfor et par dage. I foråret bliver min dejlige svigerfar syg og i september mister vi ham, en sorg som stadig er svær her 3 måneder efter.

Februar er også måneden hvor jeg oplever det største i mit liv nemlig at blive mor, vejen hertil har været lang og svær og jeg elsker at være mor og er så taknemmelig for at jeg har fået lov til at blive mor til ham her.

Derudover flytter vi også ind i vores drømmehus som vi har ønsket os i mange år, vi elsker stadig vores store dejlige lyse hus, hvor der er plads til at have vores store familier og dejlige venner på besøg.

Blogvise så er antallet af læsere steget med 200 via bloglovin og 100 via facebook og flere kommer til hver dag, jeg elsker stadig mit lille bloghjem selvom tiden hertil er blevet mindre og håber på endnu et godt år med mange indlæg og ikke mindst kommentarer fra JER SKØNNE LÆSERE, det er jo jer, der gør det skønt at blogge.

Glæder mig til at se hvad 2015 bringer