..i min taske. Jeg elsker selv at se den slags billeder og videoer på Youtube.. Jeg har været heldig at få en del gode tips igennem at have set en del i min barsel og håber derfor at I kan finde inspiration i at se hvad jeg gemmer i min taske. Denne fra Marc Jacobs mini Natasha bruger jeg meget lige nu, men når jeg starter på job, bliver det nok min Hobo også fra Marc jacobs, da den kan rumme lidt mere…

Jeg bruger både min kalender på min Iphone men har altså også en i papirform. Jeg er dybt afhængig af solbriller og bruger dem stort hele året, da mine øjne er sarte.. Yndlingsparret er aviators fra Rayban.

For at kunne de små ting, har jeg en lille clutch fra Mulberry og en ekstra lille pung Tory Burch indeholdende de små ting på billedet, en øjenvippebukker, et USB stik, en læbepomade med lidt farve, min yndlingsgloss fra Clarins som er FANTASTISK, en lille mascara, en pilleæske, en god håndcreme (den lille turkis som jeg fik i en pr-gave men som ikke kan opdrives nogen steder, HULK) og sidst men ikke mindst en mini parfume, hvor du kan fylde din yndlingsparfume i og have med på farten.

Jeg er stor forbruger af tyggegummi og elsker dem fra V6 efter at have modtaget en del pakker i PR gave. Når gummerne er trætte af tyggegummi, så er det godt med en pakke Läkerol (uden lakrids for det kan jeg IKKE lide).

Min Iphone taber så hurtigt strøm (og har desuden fået en kæmpe ridse på skærmen) og derfor er jeg glad for det ekstra batteri som man kan sætte til den når man er på farten og vupti har man lidt ekstra strøm på telefonen.

En sut og lommetørklæder er godt når man er afsted med lille A.. jep så ved man at man er blevet mor.

Sidst men ikke mindst mine nøgler til hus og cykel med lidt forskellige nøgleringe så den er nem at finde i tasken. I den lille læderbeholder er mit rejsekort til når jeg igen skal med bussen på job.

 

Hvad er DINE musthaves i tasken???