Om knap 3 1/2 måned skal lille A starte i dagpleje og da jeg ikke kører bil og det er mig der primært kommer til at hente og bringe, vil transporten foregå på cykel eller i barnevognen. Jeg ved endnu ikke hvor han skal starte henne og selvom den by jeg bor i ikke er kæmpe stor, kan det godt tage et stykke tid at gå. Jeg er derfor begyndt at kigge mig om efter en passende cykelstol til min cykel og en lille cykelhjelm til mig og mit guld. Det er nogle år siden at jeg selv har haft sådan en på, men jeg må vel være et godt eksempel nu når jeg er blevet mor og forlanger at knægten skal have en på.

Jeg er mere end nogensinde blevet fan af webshops med ting jeg mangler til lille A her under min barsel, især når jeg bor i køreafstand til butikkerne og Cykeldele.dk som har til huse Kjellerupvej 33 i Demstrup udenfor Kjellerup, er derfor ingen undtagelse. Her kan jeg finde alt det jeg mangler til når vi skal ud i det blå på cykel (med klipklapper på) og som bonus kan manden finde sager til hans splinternye MTB (misundelig er jeg). I webshoppen kan du finde alt fra cykelcomputere, kurve, slanger, værktøj og klokker til din to-hjulede og få det leveret til kun 39 og gratis hvis du køber for over 500 kr

Indlægget er lavet i samarbejde med Cykeldele.dk