Så skal jeg da lige love for at der er skruet ned for temperaturen og det er blevet efterår.. Jeg har derfor suset lidt rundt på nettet mens A har sovet og fundet en masse lækre sager til at varme sig på og lavet tre ønskeoutfits som kommer på bloggen de næste dage. Startende med dette som indeholder et par dele som jeg ejer i forvejen, nemlig skindjakken fra Muubaa og tasken fra Marc Jacobs. Jeg er helt skudt i strikken fra Rika som har den perfekte kombi mellem et strik i en farve andet end sort og så den lille ekstra deltalje med kraven. Jeg ville nok være modig og slå den lidt op for ekstra lune i nakken. Nederdelen fra Alexander Wang er mega cool og ser så behagelig ud og med lidt tykke strømpebukser og de lækre sorte New Balance sneakers er det det perfekte efterårsoutfit i mine øjne. En lækker hue er et musthave når det bliver køligt og jeg er vild med denne enkle grå med brun pelskvast fra Wuth. Med hue på det nødvendigt med lange øreringe der kan ses og de her med perler fra Jane Kønig er et godt bud.