Her kommer endnu et lunt efterår og vinteroutfit som gerne måtte finde vej hjem til miiiig. Strikken fra Acne er fantastisk med de store ærmer og krave. Jeg er modsat mange andre bloggere ikke fan af trenden med den tætte rullekrave, ikke at jeg ikke synes det er pænt, men mere fordi jeg ikke kan lide at have noget siddende så tæt ved halsen 🙂 De sorte sweatpants er i cashmere og fra Wuth.. ah de må være mucho bløde og ikke mindste varme for nummi. Cashmere er huen fra Cos også lavet af og farven er en kær afveksling til det sorte, grå og grønne. De cool leopard sneakers fra Adidas giver lidt spræl til outfittet og det samme med de fine creoler fra Stine A. Jeg ejede for en del år tilbage sølvcreoler og er superglad for at den kære Stine har genoplivet trenden (dem må jeg eje). Sidst men ikke mindst er jeg ret vild med læder-skoletasken fra Alexander Wang.