Jeg har lavet endnu et lunt ønskeoutfit og som jeg fortalte forleden er jeg fan af Rika og deres sweatshirts og leoprints. I den fine sweatshirt har de kombineret de to og derfor er den på ønskesedlen herhjemme. For at holde nummi varm ville jeg tilsætte den sorte pencilskirt i Angora også fra Rika. Skindjakken er fra yndlings-Muubaa og med sweatshirten kan sættet godt bruges langt ind i efteråret. Ikke mindst på grund af det lækre Månestråle tørklæde i Cashmere som jeg bare må eje inden alt for længe.. Tasken er min allerede og er fra Marc Jacobs og kan jo rumme ret meget som jeg fik vist jer her. De lyse sneakers fra New Balance er måske liidt et sats med sæsonen for regn og sne i vente men jeg er vild med kombien af det sandfarvede og guld på dem. Sidst men ikke mindst må jeg eje en halskæde med et stort A i vedhæng fra Jane Kønig, så han er med mig når jeg igen starter på i næste måned.