..som jeg vil fortælle lidt om er bloggen claudias-blog.dk som, ligesom den forrige jeg skrev om, skiller sig en smule ud fra diverse andre blogs. Claudia som er indehaver af bloggen viser ikke egne outfits på bloggen og du skal ikke forvente at høre hvad hun laver i sin hverdag, så hvis det er du kan lide ved en blog, skal du ikke følge med her, men til gengæld får du masser af tips og anbefalinger omkring varemærker og webshops og links hertil. Blandt andet skriver hun om superlækre mærker som laver fint tøj såsom Piezak, Rosemunde og Munthe, rigtigt fine mærker som laver accessories til kvinder f.eks. Liebeskind som blandt andet laver de lækreste tasker og bælter. Jeg fandt desuden på bloggen et link til en for mig endnu ukendt og rigtig fin webshop Malou4you hvor mærkerne også lige falder i min smag.

Ligesom forrrige blog jeg skrev om, skriver Claudia også om facts omkring modeverdenen, omkøb af butikker, overskud og underskud og det der ellers rører sig i den digitale verden som vi omgiver os i. Noget som jeg ellers ikke har den store forstand på, kan jeg så finde information omkring på Claudias blog