…i kulden er sikret nu. Jeg har nemlig netop modtaget de lækreste cognacfarvede skindhansker. Jeg valgte netop disse fordi jeg i forvejen ejer et par skindluffer i sort og manglede derfor et supplement til dem i en anden farve men også i et mere let snit som stadig passer til både min sorte læderdunjakke og min armygrønne vinterparka og skal holde mine hænder varme når jeg skal andre steder end på job.

Handskerne er fra webshoppen Carriealong som navnet antyder har et stort udvalg af noget du kan bære, nemlig tasker, men altså også handsker til ham og hende. Her kan du finde netop tasker, kufferter og punge til enhver lejlighed, smag og pengepung. udvalget tæller blandt andet håndtasker til festen, shoppere, crossbody-tasker, weekendtasker, skoletasker mm. Af mærker på alle disse lækre sager kan nævnes Tiger of Sweden, Adax, Belsac, Fjällräven, Samsonite og Friis & co og mange flere. Webshoppen lover udover gratis fragt ved køb over 498 kr også dag til dag levering, så du ikke skal vente alt for længe på din bestilling. Hvis du mod forventning ikke ønsker det du har bestilt, tilbyder Carriealong at betale halvdelen af returfragten og du kan nemt og bekvemt via webshoppen gå ind og købe din returpakkelabel og sende retur.

indlægget er lavet i samarbejde med Carriealong