Sørme om der ikke er et dagens outfit på bloggen, et stykke siden sidst, men i dag skulle det altså være.. Det er selv det jeg elsker at se på andre blogs, så here you go, et næsten dugfrisk fra i dag, hvor turen gik til en af de skønne mødre som jeg er i mødregruppe med. Outfittet var simpelt men lige mig med flere yndlingsting, de fine Adidas leggins er blevet brugt flittigt efter at jeg købte dem i sommer og er heldigvis stadig ikke for kolde i det relativt lune efterårsvejr vi har. Kenzo sweatshirten var min barselsgave til mig selv og er først rigtigt kommet i brug nu, men er ret sikker på at den nok skal komme på mange gange hen over de næste måneder. Fordi den er så kort og jeg ikke er vild med at vise min nummi alt for meget, havde jeg taget et lang tanktop på indenunder fra T by Alexander Wang.

Som den skarpe læser måske kan se, trænger mit hår virkelig til at blive forkælet i form at farvning og pleje.. må vist snart få bestilt tid.

Bukser/Adidas – sneakers/Converse – top/T by Alexander Wang – sweatshirt/Kenzo – skindjakke/Muubaa – tørklæde/Månestråle