Vi er pludselig i september og faktum er at jeg starter på arbejde igen om lidt over en måned.. Jeg er virkelig ikke klar til at forlade min baby og jeg kan næsten ikke bære at jeg ikke skal se ham flere timer om dagen. Heldigvis forlader jeg ham ikke til fremmede idet hans far skal være sammen med ham helt indtil efter nytår og jeg ved at de nok skal få det dejligt sammen.. Som et forsøg på at forberede mig og trøste mig drømmer jeg om at kunne iføre mig det her når jeg igen skal have min daglige gang på skolen hvor jeg arbejder.. Vi går en kold tid i møde og vi er ude med børnene, så outfittet skal være behageligt og lunt. Jeg elsker at man om efteråret kan iføre sig mange lag og i outfittet er der også flere af den slags iform af en lækker hvid skjorte fra Zara, herover ville en sort cardigan fra Acne være perfekt. Bukserne er favoritter herhjemme og fra Black Swan, elsker seriøst de bukser som holder det hele fast og inde. Flade sneakers eller støvler er et must når jeg er på job og jeg drømmer om de her fra Adidas. Tasken skal være stor og rummelig fordi den ofte indeholder mange papirer, tegnebog, telefon, lidt makeup og min madpakke. Jeg glæder mig derfor over mit Juni køb fra Marc Jacobs som kan indeholde alt det. Skindjakken fra Isabel Marant sender jeg lange blikke efter og er så smuk.  Intet Katja outfit uden et lækkert Stine A smykke og det må gerne være den her halskæde. For at det ikke skal blive alt for sort/hvidt afsluttes outfittet helt perfekt efter min smag med et lækkert blødt og varmt cashmere tørklæde fra Månestråle.