En af mine absolutte yndlingsbutikker at besøge i Aalborg er i Filuca V. Udover at butikken er en af de mest lækre og eksklusive i Aalborg er kundeservicen altid i top uanset om du er studerende som kigger eller den fine Hasseris-dame med masser af penge på lommen og det er sjældent at det er tilfældet. Inger som er en af ekspedienterne og Dorthe som er indehaver er altid søde og imødekommende og jeg elsker at gå derind og kigge på alle de ting jeg drømmer om at tilføje garderobe og engang imellem ryger der også noget med hjem, se bare her, her, her og her. Onsdags var ingen undtagelse, jeg måtte en tur forbi og hilse på og kigge på deres nye efterårsvarer fra Isabel Marant som er en af mine yndlingsmærker. Jeg fandt da også hele 8 sager som gerne måtte flytte hjem til mig:

 jakkestrikskindjakkehue

Skjortestøvler støvlert-shirt