Et outfit fra i tirsdags hvor jeg fik lavet mine øjenbryn, tusind tak for alle jeres søde kommentarer på IG, her og Facebook, jeg er så glad for at jeg endelig fik det gjort og glæder mig til at se hvordan de kommer til at se ud, når “de er faldet til”. Outfittet var afslappet i løs kjole og sneakers og min elskede MJ taske som kunne kamera, pung mm. tænker at jeg vil lave et ” hvad rummer min taske” indlæg en af dagene. elsker den slags indlæg selv og nu da jeg har fået ny taske og lidt nyt indmad, kunne det måske være interessant for jer at kigge med.

Kjole/Moss Copenhagen – sneakers/Nike Roshe Run – taske/Marc Jacobs

I morgen og de næste dage står den på familiehygge. Min elskede kusine er endelig hjemme i DK, hun bor ellers i Irland og er hjemme i DK i tre uger med sin mand og to børn og de starter heroppe nordpå. Det skal fejres med en tur i Fårup Sommerland med dem, mine nevøer og min anden kusine og mand og barn, så håber på at vejret holder.. Lørdag står den på fejring af svigermor og svigerfar og søndag skal mine forældre hyldes for 40 års ægteskab. Det er altså længe og det skal selvfølgelig fejres med god mad og hygge. Indimellem skal jeg presset et par løbeture for der skal brændes kalorier af og formen skal være i top til SMUK løb i Aalborg den 19. august sammen med mødregruppen. Tog 5.4 km i dag og det gik supergodt, kan mærke at konditionen virkelig har fået nyk i den rigtige retning og det føles rigtigt godt.

Nu vil jeg til køjs, så jeg er frisk til i morgen, håber bare at lille A ikke vågner alt for tidligt 🙂 Sov godt derude <3