Jeg er jo efterhånden kommet til at holde af mine løbeture, ja elsker dem nu mest når jeg er kommet hjem, men nyder da også at jeg kan mærke fremskridt og at jeg har fået mere energi. Håber virkelig at jeg kan holde det ved lige når jeg starter på job igen om 2 måneder.. Ved at det vil kunne give mig en hel masse også på jobfronten at komme ud og brænde noget krudt af og rense hovedet for tanker.

A-kassen FTF-A har også fundet ud af at kombinere sporten med job søgning og har stiftet en ny løbeklub i København, hvor du udover motionen også kan møde nogle af Danmarks bedste foredragsholdere. De mødes hver tirsdag kl 18 og de jobsøgende har mulighed for at møde arbejdsgivere, skabe netværk, få jobsøgningstips osv. På løbedagene står der nemlig hver uge repræsentanter fra forskellige virksomheder, som fortæller, hvilke kompetencer de søger i en ansat og hvordan jobmulighederne er i deres branche.  Derudover står FTF-A’s job- og karriererådgivere klar med vand, frugt, gode råd og sparring til din jobsøgning og karriereudvikling. Læs mere her

Du kan deltage uanset om du er nybegynder eller en habil løber og det hele munder ud i at man kan deltage sammen i verdens største motionsløb, DHL Stafetten, der foregår i august 2014 i Fælledparken, hvor FTF-A sørger for et hyggeligt arrangement.

Husker selv hvor trættende jobsøgning og kurser osv var, så at tænke motionen ind i det at søge job er da nytænkende og absolut et godt tiltag.

 

indlægget er lavet i samarbejde med FTF-A