De kvikke læsere ved jo at jeg for knap et halvt år siden flyttede ind i mit nybyggede drømmehus og aldrig havde jeg troet at jeg skulle gå op i flisebelægning, terasse, skure osv, men det gør jeg altså nu, for med sådan et nyt hus er det jo ikke lige ligegyldigt hvad du kommer rundt om, da det jo lige giver prikken over i’et. Vi havde folk udefra til at gøre det meste arbejde fordi vi lige var blevet forældre til lille A og vi havde været igennem hele møllen med haveomlægning i det gamle hus. Alligevel var vi ude og besøge forskellige byggefirmaer for at tage stilling hvad for belægning vi skulle have. Blandt andet gik turen til XL BYG som har et kæmpe udvalg af netop fliser som vi fik lagt i indkørslen, kæmpe store af slagsen, hele 52 kg pr stk, jo jo kom ikke her og sig at modebloggeren ikke lærte noget i den byggeproces.

Tilbage til XL byg, vi er nemlig så heldige at have en tæt på hvor vi bor, men for alle andre der ikke har den mulighed eller bare har brug for at gøre det nemt og enkelt, så kan man benytte sig af deres webshop, hvor du kan bestille de samme varer som du finder i de fysiske butikker og få dem leveret til din dør kvit og frit hvis du køber for 3000 kr og det sparer dig jo alligevel for det besvær det kan være at få fragtet de større sager hjem, leje af trailer osv.

Udover at du kan købe de fleste varer til udeliv, din have, værktøj osv, kan du også på deres hjemmeside finde tips og tricks til hvordan du køber de bedste havemøbler til netop dit behov eller gode grill-tips.