Så får I lge mit fjæs sådan helt close up, rimelig grænseoverskridende, men I skal ikke snydes for det meget flotte resultat. Jeg har nemlig endelig fået tatoveret mine bryn. Har kredset om tanken i noget der ligner 5 år, men har ikke turde af frygt for at ende med et unaturligt resultat og permanente skovsnegle.

Jeg gjorde som så mange andre piger i 90’erne og voldplukkede mine bryn, så meget at der nogen steder aldrig kom hår igen og det har jeg så lidt under de efterfølgende år ved altid at skulle tegne dem op og være bekymret for om noget nu forsvandt ved en løbetur eller regnvejr. Det behøver jeg endelig ikke mere.. jubii.

Jeg begyndte at undersøge markedet for alvor for et par måneder siden og fandt hurtigt Lisa som har sit eget lille sted hos frisør Chau Chau i Aalborg og valgte hurtigt at det skulle være hende. Hun laver brynene i såkaldt 3D, hvor hun først lægger skygger på for derefter at tatovere hårstrå for et naturligt look. Sådan en behandling fik jeg i dag og jeg er Så glad for at jeg fik det lavet. Jeg havde taget kasketten med i tasken just in case fordi jeg troede at det ville se voldsomt ud lige når det var lavet, men jeg er overrasket over hvor pænt det var allerede øjeblikke efter at hun var færdig. Behandlingen er ikke smertefri, men midlertidig og til at holde til, især når man ser resultatet. Jeg fik den bedste behandling og Lisa er meget professionel og ved hvad hun laver. Derfor har hun også mange tilfredse kunder og folk kommer langvejs fra for at få lavet permanent makeup.

Tilbage for mig er nu at de “skal falde til” og blive mere naturlige og så skal jeg have endnu en behandling om 3 uger, hvilket iøvrigt er med i prisen. Se mere om Lisa og priser osv på hendes facebookside her