Som navnet antyder, så lover webshoppen Meganice.dk en masse “meganice” ting og de lever så sandeligt op til deres navn. Efter en hurtig rundtur på shoppen er jeg faldet over en masse ting som jeg gerne ville putte i min virtuelle kurv og som skulle pryde min stue. August fik et par Kay Bojesen ting, blandt andet elefanten og en soldat, men hans mor kunne mægtigt godt tænke sig blandt andet den søde bamse og den flotte flodhest, som billedet viser. (og som faktisk netop nu er nedsat derinde)

Bag shoppen MegaNice.dk står Ans EL-forretning, som på et tidspunkt valgte at starte webshop med henblik på at endnu flere kunder kan få gavn af deres viden indenfor isenkram-varer og ekspertise. dvs at du kan komme ind i butikken og se et produkt i virkeligheden inden du foretager et evt køb på nettet. Målet er at have alle varer på lager i egen butik så servicen kan blive hurtig og tilfredsstillende. Butikken rummer mange lækre mærker og du kan købe dig fattig i alskens fine sager såsom duge, lysestager, vaser, fade, plaider og pyntepuder, se udvalget her

Butikken yder servicen at du kan returnere dine i op til 30 dage efter du har modtaget varen selvfølgelig forudsat at evt emballage er ubrudt, så du kan trygt og nemt handle hos dem også selvom du er ude i sidste øjeblik, da de sender samme dag som ordren er indgivet såfremt at du har bestilt indenfor normal arbejdstid.

Indlægget er lavet i samarbejde med Meganice.dk