Jeg har nok fået noget nær det flotteste armbånd fra Kobra. De har lige som mange andre smykkedesignere lavet et armbånd med ferskvandsperler, men forskellen fra dem og mange af de andre er at de har lavet deres armbånd en del kraftigere og dermed mere robust og rå i sit look.. Desuden er prisen supergod ift mange af sine konkurrenter, 475 bobs og så er du den heldige ejer af det og det bedste af det hele er at I, mine kære læsere, kan få 15 % rabat på alle deres mange mange fine smykker med koden “katja15” (koden gælder fra i dag og en uge frem, så go go go)

Når I nu er inde på webshoppen, vil jeg råde jer til at lure siderne igennem med alle deres mange fine ting, jeg kunne virkelig købe mig fattig i deres ringe, halskæder armbånd osv. se bare et lille udvalg af mine favoritter her, her og her. Udover deres store udvalg af smukke smykker, specialiserer de sig også at gravere smykker osv til f.eks. den personlige gave.

 

Kobra kan du desuden finde på Instagram under brugernavnet “kobra_copenhagen” og på facebook lige her hvor de jævnt tit afholder lækre konkurrencer og du bliver opdateret med deres nye varer osv.