Et outfit fra forleden som jo egentlig meget godt symboliserer det vejr vi har nu.. sommeren er tilsyneladende slut og vi går mod koldere og mørkere dage. Øv godt nok er min favorittid på året rent modemæssigt klart efteråret fordi det er lig med skindjakker, støvler og lune tørklæder, men jeg gider ikke alt det der følger med.. nåhr men der er jo ikke noget vi kan gøre ved det, så vi kan lige så godt få det bedste ud af det og shoppe efterårs-tøj. Faktisk har jeg ikke shoppet meget fra de nye kollektioner endnu. Der er ikke ret mange af mine favoritdesignere der har lavet noget som jeg bare MÅ eje udover måske Kokoon, men mere om det i et andet indlæg..

Outfittet er fra den anden dag, hvor jeg var i mødregruppen. Vi har i de sidste 5 måneder set hinanden op til flere gange om ugen og det lakker nu mod enden, fordi de fleste snart starter på job, lidt trist selvom jeg ved at vi nok skal ses en masse alligevel. Faktisk skal vi til fest sammen i morgen, den årlige damefrokost i byen og jeg er totalt klar til at blive luftet lidt uden baby, som er i trygge hænder hos sin far og sutteflasker. Jeg ammer stadig så jeg er på telefonen, så jeg kan ikke slå mig helt løs endnu, men det er også ok, det når jeg nok 🙂

Tilbage til outfittet så er jeg SÅ glad for de lune bukser fra Rika, som jeg købte på TS efter at have kigget på dem mange gange hos Youheshe, synes de fungerer godt med min Zoe karssen bluse og mine nye Converse.

sneakers/Converse – bukser/Rika – bluse/Zoe Karssen – Tørklæde/Månestråle – skindjakke/Muubaa

Smykker fra Pernille Corydon, Stine A(her og her) og Kobra