Et outfit fra i onsdags hvor vejret igen var sommerligt og jeg derfor kunne trække i min Isabel Marant nederdel. Den er så fin i snittet og skøn at have på, eneste minus er at den er tynd i stoffet og defor tror jeg desværre den egner sig til efterår og vinter. Overvejer derfor at få syet en indernederdel i, så den holder lidt længere 🙂 Tasken blev også indviet og skal nok blive brugt flittigt da den har en god størrelse og kan rumme det meste til en shoppetur eller på arbejde hvis jeg ikke skal have Ipad og papirer med. Toppen er en anden basis-yndlings fra Tiffany som jeg ejer 3-4 stykker af. den har et fint A-snit og er let og skøn til en varm dag, den fåes lige her. I det hele taget følte jeg bare godt tilpas i det her outfit, et typisk Katja outfit som bare altid virker.. Manden min var også meget begejstret og det er ellers ikke så tit at han kommenterer 🙂

Top/Tiffany – nederdel/Isabel Marant – ballerina/Repetto – taske/Marc Jacobs