Jeg var advaret på IG, “når lille A kommer til, så bliver du VILD med at købe børnetøj” og oh yes de havde ret. Jeg kunne uden tvivl bruge en formue på at klæde lillemanden i lækkert tøj. Kunsten for mig er at finde ud af hvad str jeg skal købe tingene ift sæsoner osv. Det synes jeg er svært fordi han ikke hører til de mindste sådan i omkreds (hmm hmmm 🙂 ) Jeg er IKKE til tøj med små bamser, frøer osv og klæder ham hellere i grå/marineblå farver og gerne i miniudgaver af hvad hans far ville gå i.

Derfor har jeg været en tur forbi børneafdelingen hos Magasins webshop og fundet mine favoritter fra henholdsvis Tommy Hilfiger, Levis og Angulus som alle tre er mærker som jeg ville elske at klæde lille A i hver dag. Udover de nævnte mærker rummer webshoppen et kæmpe udvalg af mærker til de kære små, men også dig selv og din bedre halvdel og du kan nemt og bekvemt sidde i sofaen derhjemme og bestille de fineste sager og få det leveret til din dør for kun 25 kr og din ordre afsendes så hurtigt det er muligt og der bestræbes på en leveringstid på 1-3 hverdage.

Jeg har fornylig tilmeldt mig deres kundeklub selvom der er langt til nærmeste fysiske butik, men så kan jeg benytte mig af deres tilbud på webshoppen indimellem, som faktisk er ret gode, du kan selv tilmelde sig deres nyhedsbrev eller klub nemt og helt gratis.

Indlægget er lavet i samarbejde med Magasin